Workshop ‘groendak aanleggen’

WORKSHOP GROENE DAKEN AANLEGGEN - kopie

Workshop “Groendak aanleggen”

Bij voldoende aanmeldingen geven we weer een workshop.

Geef je op! De eerste inschrijvers zijn al binnen. 

Een groen dak ontwerpen of aanleggen vraagt kennis. Als Groendak.info  delen wij onze kennis over groene daken graag.

De Workshop “Groendak aanleggen” wordt georganiseerd bij voldoende deelname. Nu zijn nog plaatsen open, maar dat gaat soms vlug! Schrijf je nu in:  www.groendakwebshop.nl/contact-service/workshop.html  of mail ons.

Groene daken bestaan in verschillende vormen, variërend van een dakbegroeiing van sedum, tot complete terrassen of dakparken met verhardingen, vijverpartijen en forse bomen. Hoe dat in de praktijk werkt, hoe je een dak goed groen maakt, dat vertelt Groendak. Praktisch, transparant en ongebonden; met diverse materialen, geëigende hulpmiddelen, multi-functionele daken, verschillende dakvormen, voorbeelden.

Regelmatig worden nieuwe workshops gepland: over groene daken, dak- en gevelbegroeiing, bouwen met groen, zonnepanelen, etc. Voor maakbare ontwerpen door architecten, voor de praktijk en aanleg door dakwerkers, en hen die een groen dak gaan realiseren of onderhouden. Regelmatig worden nieuwe workshops gepland.

Een praktische workshop | wat is een groendak | wat kan | hoe | waar | waarmee | voorbeelden | vragen | doen | geeft u nu op: www.groendakwebshop.nl/contact-service/workshop.html 

Wat kunt u doen?

workshopU kunt natuurlijk meteen inschrijven op een datum of workshop die al bekend is. Of wanneer u meer wilt weten (in theorie of praktijk) geef u dan bij ons op. Groendak zal dan kijken welke mogelijke workshop bij u past. Wij kijken of we daarvoor meer gegadigden hebben en geven u een voorstel. De planning word regelmatig bijgesteld dus geef alvast op wat u wilt weten of doen. Interesse in een workshop bij u op locatie? Laat het even weten, mail ons!

Enkele feiten:

 • Jaarlijks wordt er ongeveer 1 miljoen vierkante meter dak begroeid .
 • Er is in Nederland ongeveer 400 miljoen vierkante meter plat dak geschikt voor groene daken.
 • Nog meer schuine daken en pannendaken vragen om onze groendakpan.
 • Door klimaatverandering neemt de neerslag toe, groene daken voorkomen veel problemen.
 • Een zonnepaneel werkt 9 – 16% rendabeler met een groendak.
 • Een groendak voorkomt hittevorming in en om een gebouw.
 • En nog vele andere voordelen………

Wat kunnen wij doen?

Als allround onafhankelijk bedrijf in bouwwerkbegroening leggen wij de focus op een efficiënte, effectieve en transparante werkwijze. Aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu, betrokkenheid van medewerkers, het creëren van partnerships en het streven naar innovatie staat voorop. Groendak verzorgt diensten afgestemd op uw behoefte; dus ook opleidingen.

Als het gaat om planvorming, werkvoorbereiding, begeleiding in de uitvoering en beheer is het dak in goede handen bij Groendak. Kennisdeling is bij ons gemeengoed. Wij denken met u mee in de ontwikkeling van innovatieve producten die ú op de markt wil brengen. U maakt gebruik van onze kennis en expertise. Ook op het gebied van opleidingen wil Groendak veel voor u verzorgen, voor u, uw medewerkers of uw klanten.

11 reacties op “Workshop ‘groendak aanleggen’”

 1. De Craecker Caroline schreef:

  Beste Graag zouden wij een carport plaatsen met een groen dak. Eventueel zouden wij de afwerking van het dak zelf doen. Kunnen wij van u meer info?

  Bedankt,
  Caroline

 2. wilma mulder schreef:

  We zitten er aan te denken om zowel voor ons bedrijfspand als ook ons eigen huis groen daken aan te leggen. vanuit kostenbesparing ligt her voor de hand dat we dit zelf gaan aanleggen en ook het dak op een goede manier direct extra isoleren. Mochten jullie een workshop hierover hebben dan houd ik mij van harte aanbevolen.

  bedankt wilma

  • Grad schreef:

   Beste Wilma,
   Op onze lijst voor workshops in 2015 sta je genoteerd. Zodra wij een exactere invulling hebben voor de workshops zullen we nader bericht sturen over de mogelijkheden. Verwachting is begin 2015.
   Groet, Marielle.

 3. Barry Fokker schreef:

  Dag,

  Ik ben docent op het Groenhorst Almere. Ik geef les aan mbo studenten. Ik geef les in dak- en gevelgroen. Dit is een specialisatie voor deze studenten. Het lijkt mij leuk om een workshop van jullie te volgen of misschien willen jullie en gastles komen verzorgen of misschien kunnen we met studenten mee werken aan een project.

  Kortom lijkt mij leuk om in contact te komen en mogelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen.

  Ik hoor het graag.
  Met vriendelijke groet Barry Fokker (0624760362)

 4. Juul op de Weegh schreef:

  Zijn er nog 2 plaatsen voor de workshop van 23 februari ?
  We horen graag van u.
  Dank en vriendelijke groet, Juul op de Weegh

 5. Jenette Bergsma schreef:

  Hallo, is er binnenkort weer een workshop?

  • Grad schreef:

   Hallo Jenette,
   Vermoedelijk zullen we 2e helft maart de volgende workshop inplannen. Verschillende aanmeldingen zijn alweer binnen, meestal loopt dat na een koude periode weer snel op zodat we voldoende deelnemers hebben. Ik noteer alvast maar je email en zal melden wanneer we een workshop willen houden.
   Groet, Grad van Heck

 6. Giovanni schreef:

  Hallo,

  Wat kost deze workshop en waar/wanneer vind deze plaats?

  Mvg

  • Grad schreef:

   Workshop “Groendak aanleggen” Bij voldoende deelnemers geven we weer een workshop. Geef je op! Een groen dak ontwerpen of aanleggen vraagt kennis. Als Groendak.info delen wij onze kennis over groene daken graag. De Workshop “Groendak aanleggen” wordt regelmatig georganiseerd, er zijn nog plaatsen open. De workshop wordt gehouden in Scherpenzeel (Gld).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *