BTW-verhoging? Nu 15 % besparen én koel de zomer in!

15_450

15% besparen vóór de zomer kan alleen nu!

Bij groene daken is het btw-tarief voor arbeid nu 6% bij renovatie en onderhoud op woningen ouder dan 2 jaar. Mensen die nog willen profiteren van dit lage btw-tarief van 6%, moeten ervoor zorgen dat de werkzaamheden vóór 30 juni zijn afgerond.

Voor werkzaamheden die na 30 juni 2015 worden afgerond, geldt het btw-tarief van 21%. Doet u vóór 1 juli 2015 vooruitbetalingen voor het werk, dan geldt ook  het btw-tarief van 21%. Alle werkzaamheden met een btw-tarief op arbeid van 6% dienen dus voor eind juni echt geheel gereed te zijn.

Het ziet er naar uit dat juni nu al heel druk word, velen willen van het nu nog lage tarief profiteren. Ga voordelig en goed voorbereid de zomer in met een groendak, beslis nu.

koelte

Ga voorbereid de zomer in met een groendak, beslis nu.

Dat is pas cool: 15 % besparen én koel de zomer in.

Dat een groendak een gebouw koelt dat weten we, de planten worden immers maximaal 36º (en een zwart dak meer dan 70º). Een koeler dak is ook een koelere ruimte daaronder.

2 reacties op “BTW-verhoging? Nu 15 % besparen én koel de zomer in!”

  1. pouw schreef:

    kan het op mijn dakkapel, wordt het niet te zwaar met sneeuw en ijs. Ik heb het wel gevraagt aan de aannemer en die zei dat dat niet kan. Ik wil het wel graag. Misschien weet u een oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *