Referenties

Dit zeggen klanten over Groendak

Wij zijn tevreden met onze klanten, maar wat zeggen zij nu over ons?

Hieronder geven onze klanten hun foto’s en hun reacties weer. De foto’s en teksten zijn eigen foto’s met ongecensureerde teksten. Eerlijk en enthousiast.

Referenties

ZIET ER WEER KEURIG UIT - Den Haag


Môge Willemijn, Ziet er weer keurig uit en meteen maar even op facebook gezet. Groetjes,- Carel  


12 mei 2017
GROENDAKEN LATEN AANLEGGEN - Willem van R. - LELYSTAD


In Lelystad hebben we op vier verschillende daken van Willem van R. sedumdaken aangelegd. Als groot liefhebber van tuinen en de natuur heeft Willem nu ook de natuur op zijn daken.


28 april 2017
KLIKO OMBOUW MET SEDUM BEDEKT - Silvia B. - UTRECHT


Mijn kliko ombouw staat er mooi bij. Het leggen van de sedummatten was zo gebeurt. Bedankt voor jullie klantvriendelijk. Silvia B.


28 april 2017
WEBSHOP LEVERING - Nathalie H. - GENT (B)


Beste, Vriendelijk bedankt voor de info.  Het is zeker goed gegaan, we zijn tevreden! We hebben bij de start wel wat gesukkeld zonder handleiding. We hebben online gekeken. Of had ik ook een overzichtje via mail gekregen? Misschien overgekeken. Alleszins een aanrader, bedankt! Vriendelijke groet, Nathalie H.  


27 april 2017
DOE HET ZELF MET GROENDAK - Bertie - NIJMEGEN


Onze bestelling is in goede orde ontvangen. Bedankt voor de accurate levering. Met vriendelijke groet, Bertie H.-K.  


26 april 2017
AANLEG VAN EEN GROENDAK - Christine van der K. - SOEST


Beste Rianne, Ik ben zeer tevreden met de aanleg en voorlichting vooraf. Bijgaand ook een foto van het fraaie resultaat. Met vriendelijke groet Christine van der K.


3 maart 2017
IN EEN KLAP 50 m² GROTER - John T. - HOORN


Vandaag een groen dak laten aanleggen. Mijn tuin is in 1 klap 50 m² groter. Door Groendak uit Scherpenzeel. De aanleg is prima verlopen. De aankondiging dat er een kraan aan te pas zou komen kwam pas om 5 uur op de dag voor het aanleggen. Dat was kort om de buurt te kunnen informeren. Maar verder heb ik absoluut geen kritiek. Het is prima verlopen. De kraan (een attractie op zich voor de buurtbewoners) heeft het een stuk makkelijker gemaakt de zoden en het granulaat op het dak te krijgen. Daardoor verliep de aanleg voorspoedig. Jullie mensen waren zeer professioneel en heel behulpzaam. Erg prettig om mee samen te werken. Ik heb jullie vernoemd in een facebook post over de aanleg, fotos incluis. Ik hoop dat de plantjes nog wat doorgroeien, ik verheug me vooral op verschillende kleuren die ik dan zie maar in afwachting daarvan ben ik zeer tevreden. De voorlichting en adviezen vooraf waren ruim voldoende. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, John T.


3 maart 2017
DOE HET ZELF VOOR MANNEN - Henk Jan van B. - LEUSDEN


Hallo Rianne/ Wijnie, Hier wat foto's van de aangelegde groene daken voor en na. Het klusje was op zich goed te doen met 3 man. Het voorlaatste weekend was prachtig weer dus ook daar geen probleem. Wel zwaar die opgerolde stroken sedum. Er zijn eigenlijk nog 2 problemen die zijn overgebleven: De grootste overkapping (die van mij) wordt nu ondersteund door een metalen stempel omdat toen er 2 man opliepen, de platen toch wel vervaarlijk begonnen te buigen. Heb nog geen kant en klare oplossing gevonden die de stempel overbodig zal maken. Iets voor een ervaren timmerman wellicht?  2) Wat te doen met de overgebleven pallets. Met vriendelijke groeten, Henk Jan van B.


11 november 2016
MEER BEWONERS DIT LATEN UITVOEREN … - Johan van der K. - UTRECHT


Beste , De aanleg van de daktuin is naar tevredenheid verlopen. Ik ben tevreden met de huidige situatie… mijn wens is dat meer bewoners dit laten uitvoeren…. Voorlichting vooraf: helder, duidelijk en voldoende. hartelijke groet. Johan


18 oktober 2016
KEURIG UITGEVOERD - Pierre G. - BREDA


Beste, Aanleg is keurig uitgevoerd. Ja ik ben tevreden met de huidige situatie De voorlichting / adviezen die u vooraf heeft ontvangen waren prima! Met vriendelijke groet, Pierre G.


17 oktober 2016