Mooi gemaakt

Dit zeggen klanten over Groendak

Wij zijn tevreden met onze klanten, maar wat zeggen zij nu over ons?

Hieronder geven onze klanten hun foto’s en hun reacties weer. De foto’s en teksten zijn eigen foto’s met ongecensureerde teksten. Eerlijk en enthousiast.

DAAR WORD IK NOU ZO BLIJ VAN! -

Hallo Wijnie en Grad, Kijk eens hier! Joepie, daar word ik nou zo blij van! Wat een goede actie van de buren en mij wat zie eens wat een fantastisch resultaat! Aardige mannen die het kwamen leggen ook. Helemaal tevreden.  Hoop dat het goed aanslaat, moeten we nog wat wateren in het begin? En hoe gaat het verder met het onderhoudsabonnement ? Nemen jullie contact op als jullie het gaan onderhouden? Hartelijke groeten Astrid K. Skickat från min iPhone

6 november 2017

FIETSENSCHUURTJE MET GROENDAK - Zwolle

Dag, zoals beloofd hierbij een paar foto’s van ons project(je) met jullie groendak! Een fietsenschuurtje, helemaal van hout. Grotendeels balken van sloophout, delen wanden van pallets en rest ‘nieuw’ vuren. Afwerking met kookverf. Huis is 18 jaar geleden gebouwd volgens duurzame principes. Met warme groet, Alan L.

9 september 2017

GROENDAK OP HOUTOPSLAG -

Beste mensen. Het dakje van onze houtopslag is erg mooi geworden dankzij het materiaal dat jullie ons geleverd hebben. Dank hiervoor. groet, Lars.

5 september 2017

HELEMAAL TEVREDEN - Volendam

Beste mevrouw Rianne, de aanleg van het dak is naar volle tevredenheid aangelegd; uw mensen zijn prettig in de omgang en werken secuur en vlot. We zijn helemaal content met de situatie en de voorlichting vooraf en ook na het aanleggen van het dak, zijn ruim voldoende; we zijn blij dat we voor uw bedrijf gekozen hebben. vriendelijke groet, Joke en Jaap V.

17 juli 2017

DE PANNEN LIGGEN ER LEKKER BIJ - Tilburg

Hoi Rianne, de pannen liggen er lekker bij. Wij hopen wel dat ze meer de "bak" uit gaan lopen zodat ze meer van het dak gaan bedekken. Verder is het wel jammer dat de variëteit bij de onderste pannen (mi de natste) terugloopt. De bovenste doen dat iets beter maar lopen weer wat minder uit.           Desondanks zijn wij blij met ze en het roept nog steeds leuke reactie op van nieuwe gasten. Ook de vogels foerageren er graag. Groene groeten, Lidy en kees van H.

5 juli 2017

HET ZIET ER GEWELDIG UIT! - Amsterdam

Beste groendak, Onlangs heb ik hij jullie een paar sedum matten besteld voor op m'n schuurdak. Ik was al blij toen het er net lag, maar nu ben ik helemaal gelukkig het bloeit en ziet er geweldig uit! Groet Jessica E.

2 juli 2017

PRECIES WAT WE VOOR OGEN HADDEN! -

Beste mensen, We dachten…..…we sturen nog even een fotootje van hoe het geworden is. Dit is precies wat we voor ogen hadden! De dag van de levering (19 mei) hebben we het nog kunnen aanbrengen…..was inderdaad best simpel. Bij de afvoer moet alleen nog wat grind en dan is het écht af. Met vriendelijke groet, Fam. F.P. van A.

14 juni 2017

BLIJ MET ONS SEDUMDAK -

Hallo, Dit voorjaar hebben wij een groen sedumdak bij jullie besteld, en wilden jullie laten zien hoe het is geworden. We zijn er heel blij mee! Met vriendelijke groet, Moniek R.

6 juni 2017

AANGENAAM VERRAST - Rosmalen

Beste mensen, We waren op 23 mei aangenaam verrast met de uitvoering. Bedankt!   Nogmaals bedankt, Thomas S.

29 mei 2017

EEN MOOI GROENDAK -

Goedemorgen Wijnie , Het maken van het dakje is voorspoedig verlopen en ik ben er erg blij mee . Hierbij stuur ik je de beloofde foto's. Als het verder is doorgegroeid stuur ik er nog eens een. Met vriendelijke groet, Anne S.

29 mei 2017