Inloop Dak – Open Dak – Kom kijken!

Inloopmiddag Open DakJE KAN HET DAK OP – in 2018    

vrijdag 2 maart en zaterdag 3 maart 2018

De inloopmiddag houden wij om duidelijkheid te geven over groene daken. Iedere 1e vrijdag van iedere maand in Scherpenzeel. Planten op het dak is ons vak.

Gratis kijken. Hoe ziet het groendak er nu uit, op enkele model sedumdaken kan je komen kijken. Een toelichting en voorbeelden op je eigen wensen kan worden getoond. Een advies wordt gegeven.

Kortingen. Enkele groendak producten kunnen direct afgehaald worden. Een aantal artikelen kan worden gekocht of besteld met kortingen oplopend tot 10%.

Heb je zin om van je dak een groendak te maken maar weet je niet hoe? Deze middag is iets voor jou. Ga je het allemaal zelf doen? Of laat je het doen? Hoe moet je het doen? Wat is er nodig? Vraag en je krijgt het te horen en te zien.

Groendak.info voor meer info over het groene dak.

En welke planten wil je op je dak zien? Kom kijken. Je kan het verschil vernemen tussen verschillende groene daken, zodat je kan beslissen wat mogelijk is bij jou. Je kan enkele voorbeelden zien van grassen in de zomer of in de winter.

Bekijk ook jouw wensen met een groendak. Of wees gewoon nieuwsgierig….

Je kan niet alleen informatie over de verschillende mogelijkheden krijgen maar ook over de aanleg ervan. Je kan kiezen voor scheuten, planten, tegels of kant-en-klare groentapijten. Maar ook met een ecodak of een groen bouwconcept kan je kennismaken. Bouwwerkbegroeners kan je spreken en alle vragen stellen. Maar ook alleen kijken mag. Of op het dakterras zitten. Of de plantjes aaien.

Wanneer: OPEN DAK op vrijdag 2 maart  @09:30 – 17:30 en zaterdag 3 maart 2018  @09:00 – 13:00

iedere 1e vrijdag en zaterdag van de maand in Scherpenzeel;

in Bonheiden-België iedere 1e zaterdag van de maand.

Waar: Groendak | Industrielaan 15 E | 3925 BD Scherpenzeel.

Contactinfo@groendak.info  Kosten: geen, vrijblijvend en gratis.

IMG_3659 IMG_3654 IMG_3725 IMG_3635 IMG_3646 IMG_3667